Custom made slippers en sandalen

Veel patiënten die door de zolen in balans zijn gebracht, geven aan de zolen te missen als zij op hun slippers of sandalen lopen. Om deze tekortkoming op te vangen hebben wij bij Podocentrum Alkmaar een manier ontwikkeld om op maat gemaakte slippers / sandalen te fabriceren.

Het vervaardigen van de slippers en sandalen gaat met behulp van het Cad Cam systeem. Met dit systeem wordt de basis (zool) van de slipper ontwikkeld. Het bovenwerk (de leren schacht en riempjes) kunt u zelf in het atelier, in samenspraak met Kitty en Lidy, uitzoeken en bepalen.

Sandalen en slippers

Teenslippers

Er is keuze uit diverse modellen, zowel voor mannen als vrouwen. De slippers worden allemaal handgemaakt en samengesteld (in overleg met de cliënt) naar de persoonlijke smaak.

Slippers

In verschillende modellen verkrijgbaar. Persoonlijke keuze van o.a. kleur leer, garen, gespen en andere accessoires, maken iedere slipper tot een uniek paar.

Instappers

Naast teenslippers, zijn er ook verschillende modellen instappers, eveneens handgemaakt naar de wens en persoonlijke keuze van de cliënt.

Sandalen

Het is mogelijk om van enkele slipper modellen een soort sandaal te maken. Dit gebeurt door het aanbrengen van een hiel en/of enkelband.